İskenderun’da bayramlar için özel toplantı

İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara’nın başkanlığında ilgili ve yetkili kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katılımlarıyla Dini ve Milli Günleri Anma ve Kutlama Tören ve etkinlikleri koordinasyon ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda önümüzdeki günlerde kutlanacak olan 5 Temmuz İskenderun Kurtuluş Bayramı, Kurban Bayramı ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili konulara yönelik istişarede bulunularak, bu özel günler münasebetiyle tertip ve icra edilmesi planlanan tören ve etkinlikler değerlendirildi.

Kaymakam Dr. Polat Kara, vatandaşların milli ve dini bayramlarını huzur içerisinde kutlaması için gerekli birimlerle işbirilği içerisinde planlama yaptıklarını belirterek, “Güzide kentimizde, muhterem halkımızın dini/milli günlerini huzur ve mutluluk içerisinde geçirmelerini temin ve tesis etmek amacıyla ilgili ve yetkili kurum ve kuruluşlarımız ile işbirliği ve koordinasyon halinde ilgili mevzuat çerçevesinde gerekli tüm tedbirleri alıyor, çalışmalarımızı etkin bir şekilde planlıyoruz” dedi.

Bir cevap yazın