Haydi, ‘Şanlı Kurtuluş’ için pedal çevirmeye!

İskenderun Belediyesi, 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında konserlerin yanısıra, Ödüllü Bisiklet Yarışması düzenleniyor. 3 Temmuz Pazar günü 1.tur 4,9 km olacak.5 Etap(tur)şeklinde yapılacak olan yarışlara son başvuru tarihi 30 Haziran.

 İskenderun Halkı’nı 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali etkinliklerine davet eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Gençlik ve Spor Müdürlüğümüzün koordinesinde düzenlenecek yarışmaya son başvuru tarihi 30 Haziran 2022. Başvurular Sahil Spor Kompleksi’ne yapılabilecek. Bisiklet yarışı 1.tur 4,9 km olacak. 5 Etap(tur)şeklinde gerçekleştirilecek olan yarışma saat 10.00’da İDÇ Sitesi içerisinde gerçekleştirilecektir. Amacımız; gençlerimizi ve hemşerilerimizi spor yapmaya ve bisiklet kullanımına teşvik etmektir.18 yaş üzeri sporcuların katılacağını yarışmamıza katılmak isteyen hemşerilerimiz Gençlik ve Spor Müdürlüğümüzden bilgi alabilirler. Şimdiden tüm sporculara başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Tosyalı ayrıca, İskenderun 5 Temmuz Festivali kapsamında, kurtuluş coşkusunun Atatürk Anıt alanında gerçekleşecek ücretsiz konserlere taçlanacağını söyledi. Başkan Tosyalı, 4 Temmuz Pazartesi Eypio(Saat: 21.00), 4 Temmuz Pazartesi Ekin Uzunlar(Saat: 22.30) ve 5 Temmuz Salı günü Koray Avcı(Saat: 21.30)’nın sahne alacağını söyledi.

Bir cevap yazın