Vali Doğan, Kanun Ordusu’nu ağırladı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Jandarma Teşkilatı’nın 183. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, kuruluşundan bu yana terörle mücadelen asayişe, birçok alanda devletimizin bütünlüğü, milletimizin can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden fedakârca çalışan Jandarma Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümünü kutlayan Vali Doğan, jandarmanın fedakâr ve gayretli çalışmaları ile halkın gönlünde müstesna bir yeri olduğunu söyledi.

Jandarma Teşkilatı’nın zaman mefhumu gözetmeksizin üstün bir vazife anlayışıyla ve büyük bir özveriyle görevini yerine getirdiğini söyleyen Vali Doğan, “Ulu Önder Atatürk’ün deyimiyle ‘Bir Kanun Ordusu” olan, gücünü yasalardan, desteğini aziz milletimizden alan ve iki asırlık kökleşmiş bir birikime sahip olan Jandarma Teşkilatımız, sahip olduğu modern donanımın yanında, eğitimli, yüreğinde vatan sevgisi ve üstün bir görev anlayışıyla devletimizin bekası için 183. yıldır verilen vazifeleri en iyi şekilde yerine getirerek, bir çok alanda faaliyet göstermektedir. Yüreklerindeki vatan sevgisiyle beraber cansiperane bir şekilde etkin bir şekilde çalışmalarını sürdüren Jandarma Teşkilatımızın 183. yıldönümü kutluyor, vatan ve bayrak uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı, sıhhatli uzun ömürler diliyorum” dedi.

İl Jandarma Komutanı Emrullah Büyük, Jandarma Teşkilatı adına nazik kabulünden dolayı Vali Doğan’a teşekkür etti.

Bir cevap yazın