Cumhur İttifakı’ndan 525 milyonluk ek bütçeye onay

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Grup Başkan Vekili Ayhan Yavuz, bugün gerçekleşen HBB Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. oturumunun ardından yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi’nin 525 milyonluk ek bütçe teklifine evet oyu kullandıklarını açıkladı.

Cumhur ittifakı olarak Hatay’a hizmet yapılması için çalıştıklarını anlatan Yavuz, her zaman Hatay halkının emrinde olduklarını ifade etti.

Cumhur ittifakı olarak meclisten geçirilen 525 Milyonluk ek bütçe ile ilgili açıklamalarda bulunan Yavuz, “Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ikinci oturumunda Hatay’ımıza destek olmak amacıyla Büyükşehirden gelen 525 Milyonluk ek bütçeyi Cumhur ittifakı ve meclisin tüm ortak oyuyla, oy birliğiyle geçirdik. Öncelikle Hatay’ımıza hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Yine bu arada Antakya’mızın da bir ek bütçe talebi ile gelen maddesini de meclisimizden geçirdik. Her zaman olduğu gibi Cumhur ittifakı Hatay’a yapılacak güzel hizmetlerde idarenin önünü açmak anlamında Hatay halkının emrinde olacaktır” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın