CHP, İskenderun’da da sokak örgütlenmesi başlattı

CHP Parti Okulundan sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, İskenderun ilçe örgütüne yönelik sokak ve öbek örgütlenmesi eğitimi verdi. İskenderun Hatsu binasında düzenlenen ve CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin’in de katıldığı eğitimde, partililere sokak örgütlenmesi modeliyle sahada etkinliği en yüksek seviyeye çıkarmanın ipuçlarını vererek, projenin bilişim altyapısı hakkında bilgiler veren Atıcı, sandık bazlı örgütlenme yerine geçen sokak örgütlenmesi ile her biri 400 seçmenden oluşan öbeklere, birer öbek sorumlusunun atanacağını ve bu sorumluların seçmenlerle dayanışma içerisinde olacağını ifade etti.

Sorumluların kendi öbeklerinde bulunan CHP üyeleriyle birlikte “Komşunu Tanı, Onu Dinle ve Dayanışma İçinde Ol” ilkesi kapsamında ev ve esnaf ziyaretleri yaparak siyaset konuşmadan, komşuluk ilişkilerini ve dayanışmayı güçlendireceklerini anlatan Atıcı, bu çalışma ile CHP’nin girmedik ev ve sokak bırakmadan, tüm seçmenlere ulaşmayı hedeflediklerini vurguladı.

Aytuğ Atıcı’ya eğitimden dolayı teşekkür ederek, ilçe teşkilatına başarılar dileyen Milletvekili Suzan Şahin, “Gelecek güzel günleri sokak sokak çalışarak hep birlikte getireceğiz…” dedi.

Bir cevap yazın