Bütün çabaları LGS’de ‘Etkin Başarı’ için!

İskenderun’da faaliyet gösteren ve genç eğitimci kadrosu ile göze çarpan; bölgenin dinamik, güçlü ve deneyimli kurumlarından Etkin Başarı Kurs Merkezi, yaklaşan LGS öncesinde öğrencilerinin moral ve motivasyonunu pekiştirmek adına ‘Mezuniyet Balosu’ temalı motivasyon etkinliği düzenledi.

Etkinlikte 2021-2022 eğitim ve öğretim döneminin yorgunluğunu eğlenerek atan öğrenciler, sınav öncesi streslerini de öğretmenleri ve arkadaşlarıyla sohbet ederek üzerlerinden atarken, sınav öncesi de moral depoladı.

Ramada Otel’de düzenlenen programda Etkin Başarı Kurs Merkezi Kurucu Ortakları Özcan ve Özgür Kökün, İdareci Özlem Kökün, Psikoloji Danışmanı Buket Yakut, öğretmenler ve öğrenciler canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

LGS’ye girecek bütün öğrencilere başarılar dileyen Etkin Başarı Kurs Merkezi Kurucu Ortaklarından Özgür Kökün, “Etkin Başarı sisteminin öyküsü; sevgi, aile ve güven ile yakalanan başarı hikâyesine dayanmaktadır. Ailemizden aldığımız güçle Türkiye’nin yarınlarına hazırlanan gençlerimizin her zaman yanında olup onların motivasyonunu güçlendirmek adına donanımlı öğretmen kadromuzla tüm hedeflerimizi gerçekleştirdik. Öğrenciler için sınava hazırlık süreci oldukça önemlidir. Biz de öğrencilerimizin motivasyonunu arttırmak adına ‘Mezuniyet Balosu’ temalı motivasyon etkinliğimizi düzenledik. Gerçekleştirdiğimizi etkinliğimizi öğrencilerimizle birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her şey yarınlarımızın teminatı olan öğrencilerimiz için” diyerek öğrencilere moral aşıladı.

Etkinlik sırasında Psikoloji Danışmanı Buket Yakut, öğrencilerin sınavla ilgili kaygı düzeylerini dengelemek ve pozitif düşünmelerini sağlamak adına kısa bir konuşma yaptı.

 Yapılan konuşmanın ardından öğrenciler doyasıya eğlenerek, sınav öncesi bol bol stres atarken, öğretmenleriyle de tam bir aile havası estirdi.

Bir cevap yazın