İki efsane başkan, tek kupa!

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, şampiyonluk ve kupa sevincini turuncu-mavili kulübün efsane başkanı Raymond Makzume ile paylaştı. Başkan Bolat, takımın eski kaptanlarından İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz ile birlikte ofisinde ziyaret ettiği Raymond Makzume’ye gelecek sezon kenti ikinci ligde temsil edecek olan İskenderunspor’un şampiyonluk kupası ile birlikte futbolcuların imzaladığı formayı hediye etti.

İskenderunspor’un kendisi için önemini ve o dönemi anlatan Raymond Makzume “İskenderunspor benim ömrümün büyük bölümünde hep vardı. Levent Yılmaz gibi futbolcular olmasaydı o yıllarda ki başarılara ulaşamazdık. Biz Bugün iskenderunspor gibi ligden lige çıkamadık ama unutulmayan bir sezon Türkiye’ye damgasını vurmuştu. O yıl 1. Lige çıkmayı çok istiyorduk ama maalesef mümkün olmamıştı. Ama şunu söylemeliyim ki; Çok yorucu bir görev ve bu işe kendini adayan Hakan Bolat başkanı tebrik ediyorum” diyerek, başarılarının daim olmasını diledi.

Bugün var olan turuncu-mavi sevdası ile İskenderunspor sevgisinin Raymond Makzume sayesinde oluştuğunu ifade eden Kulüp Başkanı Hakan Bolat da, “Biz sizinle İskenderunspor’u sevdik. Çocukluğumda yaşadığımız o heyecan, bugün bizlere bu başarıları getirdi” dedi.

İsmi hala dillerde olan Raymond Makzume ise İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat’a turuncu kordonlu mavi bir saat hediye ederek, İskenderunspor’un renklerine olan sevgisini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bir cevap yazın