Kırıkhan’a Gel; Ciğerimi Ye!

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, ilçede gelenek haline dönüşen ve bu yıl ikincisi düzenlenen Ciğer Festivali Ve Bahar Şenliği’ne bütün Hataylıları davet etti.

 Bu yıl Hatay’da ilk kez düzenlenen Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine dahil edilen “Kırıkhan’a Gel; Ciğerimi Ye!” Festivali kapsamında çeşitli etkinliklerin yanısıra27 Mayıs 2022 Cuma günü GAZELLA GAZELLA Korusu Türk Halk Müziği Konseri, 29 Mayıs Pazar Günü de Mesire Alanı’nda Sinan Akçıl konseri düzenlenecek.

Festival programı hakkında bilgiler veren Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, “Pandemi dolayısıyla uzun bir süredir ara verdiğimiz Bahar Şenliğimiz ve ‘Kırıkhan’a Gel Ciğerimi Ye’ sloganımızla düzenleyeceğimiz ‘2. Ciğer Festivalimizle’ birlikte değerli hemşerilerimizle yeniden o eski güzel ve neşeli günlerimize geri dönmenin mutluluğunu yaşayacağız. İstanbul’un Fethinin 569. Yıl dönümüne de denk gelen 29 Mayıs 2022 Pazar günü düzenleyeceğimiz Bahar Şenliği ve 2. Ciğer Festivali kapsamında sabahın erken saatlerinde başlayıp gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek olan programımıza bütün Kırıkhan hatta bütün Hataylı hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.

FESTİVAL PROGRAMI: Tarih: 27 Mayıs 2022 Cuma – Saat: 18.00 Yer: Kırıkhan MKÜ Konferan Salonu. GAZELLA GAZELLA Korusu Türk Halk Müziği Konseri.

29 MAYIS FESTİVAL PROGRAMI: Tarih: 29 Mayıs 2022 Pazar – Saat: 11.00 – 23.00 Arası. – Yer: Mesire Alanı Program İçeriği: Yerel Sanatçı Konserleri, Çocuk Halk Oyunları, Mehteran Takımı gösterisi, 240 Çocuk Korusu, Animasyon ve Sihirbaz gösterileri, 40 Okul Kermesi, Yüz Boyama, Ödüllü yarışmaları. SİNAN AKÇIL (TÜRK POP MÜZİĞİ SANATÇISI) Tarih: 29 Mayıs 2022 Pazar – Saat: 21.00 – Yer: Mesire Alanı

Bir cevap yazın