O kupa bu şehre gelecek!

İskenderun, şehrin turuncu – mavili takımı İskenderunspor’un, Iğdır FK ile 25 Mayıs Çarşamba günü saat 16.30’da oynayacağı Play-Off final müsabakası için kenetlendi.

Ankara’da yaşanacak yarı final heyecanıyla yarım kalan efsaneyi tamamlamanın hayalini kuran İskenderunspor’da final maçı için geri sayım başlarken, Hatay Valisi Rahmi Doğan başta olmak üzere, kentteki kurumlar, belediye başkanları, STK’lar, iş adamları ve vatandaşların tribünden takımı destekleyecek olması umudu daha da büyüttü.

Iğdırspor’u yenerek tarih yazmaya hazırlanan turuncu-mavi camia Ankara’ya akın ederken, hazırlıklarını tamamlayan takım final öncesi taraftara, ‘Sen yoksan bir eksiğiz. Herkesi maça bekliyoruz” çağrısı yaptı.

‘Şampiyonluk yolunda bütün İskenderunspor sevdalıları bizleri yalnız bırakmayın. Birlikte daha güçlüyüz. Sen, ben yok Biz Varız” mesajlarıyla 2. Lige kenetlenen futbolcular, kupa coşkusunu şehre yaşatmak için hazır olduklarını ve şampiyon olup 2.Lig’e çıkacaklarını dile getirdi.

Haydi bu hasretimizi bitirelim!

İskenderunspor Başkan Vekili Melike Özdemir Bolat da oynayacağımız final müsabakasının şehir için çok önemli olduğuna vurgu yaparak, “Değerli Taraftarlarımız; 25 Mayıs Çarşamba günü Eryaman Stadyumu’nda oynayacağımız final maçı için Başkanımız Hakan Bolat’ın öncülüğünde çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz. Bu noktada; değerli siyasilerimiz, belediye başkanlarımız, STK’lar ve değerli iş adamlarımız ellerini taşın altına koyarak önemli destekler sağladı. şimdi sıra siz değerli taraftarlarımızda. Turuncu-Mavi renklere gönül veren tüm taraftarlarımızı otobüsleri doldurmaya ve aynı şekilde maç gününde Eryaman Stadyumu’nu hınca hınç doldurarak final ve İnşallah Şampiyonluk çoşkusunu yaşamaya davet ediyoruz. İSKENDERUNSPOR HEPİMİZİN. Biz inanıyoruz ki o kupa bu şehre gelecek. Haydi İskenderun şampiyonluk hasretimizi bitirme zamanı” dedi.

Bir cevap yazın