Vedalar her ‘Yönden’ zor!

İstanbul Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı’na atanan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, ilk veda ziyaretini İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na gerçekleştirdi.

Araştırmacı yazar bilim insanı (Adli Psikoloji ve Adli Belge İnceleme) İnsan Tanıma Yöntemleri Uzmanı Murat Kaplan’ın İTSO’da düzenlediği ‘İş İnsanları İçin Etkili Beden Dili’ Konferansına da katılan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, konferansa gelen davetlilerle vedalaştıktan sonra İTSO yönetimi ile bir araya geldi.

İskenderun’un çok önemli bir şehir olduğunu ve hayatı boyunca unutmayacağını belirten Kaymakam İskender Yönden “Görev yaptığım süre içerisinde her daim birlikte çalışmaktan onur duyduğum Ticaret Odamıza ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Şehrin kalkınması ve kurumların daha kaliteli çalışması için özverili çalışmalarda bulunan Kaymakam Yönden’e yeni görev yerinde başarılar dileyen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da, “Her zaman sizleri yanımızda görmekten mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isteriz. Yeni görev yerinizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın