Turuncu – mavili efsaneden mucize geri dönüş

TFF 3. Lig 2. Grup Play-Off yarı final rövanş maçında İskenderunspor, kendi saha ve seyircisi önünde 52Orduspor’u 2-1 mağlup ederek, adını finale yazdırdı. Play-off ilk maçında deplasmanda Orduspor ile 1-1 berabere kalan turuncu-mavili takıma rövanş maçında galibiyeti kazandıran golleri 5. Dakikada İrfan Başaran ve 84’ncü dakikada Hasan Kuş kaydederek, tur biletini kaptı. Rakip takımın golünü 90,+’te Taner Kahriman kaydetti.  Turuncu- mavili takım final maçını Iğdırspor’la tarafsız sahada oynayacak.

5 Temmuz Stadı’nda yaklaşık 9 bin taraftarın efsane İskenderunspor ruhunu sahaya yansıtarak, takıma güç verdiği karşılaşma öncesi, maçın gelirinin armağan edildiği İskenderun Engelliler Basketbol Takımı taraftarı selamlayarak maç öncesi İskenderunspor’a moral ve destek verdi.

Turuncu-mavili takıma CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin, İsmet Tokdemir, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Yıldırım, Ak Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, belediye başkanları, stk temsilcileri ve çok sayıda taraftar destek verdi.

İskenderun’un bir bütün olduğu maçta, 90 dakika boyunca üstün gayretle galip gelmek için ellerinden geleni yapan turuncu mavili futbolcular ve biran olsun susmayan taraftarlar maç sonrası stadı şölene çevirdi. Bayram havasına dönüşen staddaki coşku ve sevinç görülmeye değerdi.

Bir cevap yazın