Konuklar ruha dokunan ezgilerle karşılandı

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ile İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesi Musiki Derneği Başkanı Can Teymur’un davetine icabet ederek, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği’ne gönül veren ilçedeki güçlü seslerle müziğin evrenselliğinde buluştu.

37 yıldır sanatsal çalışmalarla adından söz ettiren İskenderun’un en köklü musiki topluluğuna gerçekleştirdiği ziyarette, 2 yeni konser hazırlığı yapan dernek üyeleriyle sohbet eden Kaymakam Yönden ruhunu Türk Sanat Müziğiyle dinlendirdi.

İskenderun Belediyesi Musiki  Derneği  Başkanı Can Teymur ve üyelerinin, büyük bir sevinçle ağırladıkları konukları için seslendirdiği mini Türk Sanat Müziği konserini beğeniyle dinleyip, arada seslendirilen türkülere de eşlik eden Kaymakam Yönden, emeği  geçen  herkesi  tebrik  ederek,  nazik davetlerinden dolayı  da Başkan Can Teymur’a ayrıca  teşekkür etti.

Çalışmaları ve konser hazırlıkları ile ilgili konuklarına bilgiler veren İskenderun Belediyesi  Musiki Derneği Başkanı Can  Teymur, İskenderun Belediye Kültür Sarayı’nda 7 Mayıs Cumartesi günü Anneler Günü Bahar Konseri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla da 15 Mayıs’ta Adana Öğretmenler Korosu işbirliğiyle Kardeş Korolar Konserlerinin hazırlıklarının sürdüğünü ifade etti.

Başkan Can Teymur, ayrıca davetine katılmalarının yanısıra, her konuda desteklerinden ve yanlarındaki duruşlarından dolayı Kaymakam İskender Yönden’e ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür etti.

Bir cevap yazın