Güvenlik Korucuları iftarda buluştu

Amanoslar Şehit Gazi ve Güvenlik Korucuları Federasyonu Başkanı Musa Salık ve beraberindeki heyet, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla Bingöl’de düzenlenen Güvenlik Korucuları İftar Programına katıldı.

Doğu-Güney Doğu Bölgesi dernek temsilcileri ve korucu başlarını buluşturan iftara Bakan Soylu’nun yanısıra Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, İller İdaresi Genel Müdürü Kürşad Kırbıyık ve Milli Savunma Bakan Müşaviri Ziya Sözen de katıldı.

Bakan Soylu’nun “365 gün içerisinde 5 bin Korucu inşallah Uzman Çavuşluğa geçmiş olacak” müjdesi verdiği iftarda güvenlik korucuları, halkın huzur ve güvenliği için kolluk kuvvetleriyle yan yana ve omuz omuza mücadeleye devam edeceklerini ifade etti.

Amanoslar Şehit Gazi ve Güvenlik Korucuları Federasyonu Başkanı Musa Salık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun müjdesini sevinçle karşıladıklarını belirterek, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, koruculuk ile ilgili yasalar hakkında yaptığı açıklamada koruculuktan uzman çavuşluğa geçişteki yaş sınırının 27’den 32’ye çıkarıldığını açıkladı. Biz kendisine vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir cevap yazın