ATSİAD’ın iftarında gönüller bir

Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşinsanları Derneği(ATSİAD)’nin birlik ve beraberliği pekiştiren iftar yemeği iş dünyası ile ilçe yöneticilerini buluşturdu.

Farklı dinleri ve mezhepleri buluşturmasının yanında Ramazan ayının manevi ikliminin hakim olduğu iftar yemeğinde ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez ve yönetim kurulu üyeleri, iftara katılan protokol Üyeleri ve davetlilerle yakından ilgilendi.

Alevi İnanç Önderlerinden Şeyh Minnah Gündüz ve İskenderun Müftüsü Osman Şekerci’nin okuduğu Hatm-ı Kur’an-ı Kerim Tilaveti’nin ardından ezanın okunmasıyla iftar açan ATSİAD üyeleri, davetlilerle gönül sofrasını paylaşmanın mutluluğunu yaşadı. 

İftara katılan tüm davetlilere teşekkür eden ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez, “Birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan’da geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğinin gönülleri birleştirmesini ve bereket getirmesini dilerim. Bu değerli gecede iftarımıza katılan herkese teşekkür eder, şimdiden Ramazan Bayramı’nız tebrik ederim” dedi.

Nazende’de verilen iftar yemeğine İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, Alevi İnanç Önderlerinden Şeyh Minnah Gündüz, İskenderun Ortodoks Kilisesi Cemaat Vakfı Başkanı Can Teymur, iş dünyası, stk temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Bir cevap yazın