Milletvekili Kaşıkçı, yaralı askerleri ziyaret etti

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Suriye ve Irak’ta devam eden operasyonlarda yaralanan ve GATA’da tedavileri devam eden Hataylı 2 Uzm. Çvş. Yusuf Süleyman Yılmaz ile Cemil Özkan’ı hastanede ziyaret etti.

Antakya Karlısu’lu Uzm. Çvş. Yusuf Süleyman Yılmaz’ı odasında ziyaret edip, moral veren Milletvekili Kaşıkçı, yoğun bakım süreci devam eden Dörtyollu Uzm. Çavuş Cemil Özkan’ın da ailesiyle görüşerek, yaralı Mehmetçiklere ve ailelerine geçmiş olsun ve acil şifa dileklerinde bulundu.

Kilis’te tedavisi devam eden Kırıkhan’lı polis memuru Çağrı Deniz Ayhan’ın da ailesini arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten Milletvekili Kaşıkçı, Hataylı 3 gazimizin sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.

Uzm. Çvş. Yusuf Süleyman Yılmaz’ın Hatay’a özellikle de memleketi Antakya Karlısu’ya selam gönderdiğini belirten Milletvekili Kaçıkçı, “Rabbim bu mübarek ayın yüzü hürmetine yurt savunmasında olan tüm güvenlik güçlerimizi korusun, yaralı olan ve halen tedavileri devam eden kardeşlerimize de şifa versin. Halkımız, hem vatan savunmasındaki, hem de hastanede tedavileri devam eden yaralı askerlerimizden dualarını eksik etmesinler” diyerek, Hataylı askerlerin sağlık durumlarının iyiye gittiğini ifade etti.

Bir cevap yazın