Abdulah Bozatlı, MÜSİAD’da da zirvede

MÜSİAD Hatay Şube Başkanlığı görevinden sonra genel merkez yönetim kurulu üyeliğine getirilen Abdullah Bozatlı’nın başarı serüveni devam ediyor. Bölgemizin önemli sanayicilerinden biri olan Abdullah Bozatlı, çalışkan ve yenilikçi kimliğiyle MÜSİAD Genel Merkezi’nde de Hatay’ı gururla temsil ediyor.

MÜSİAD 26’ıncı Olağan Genel Kurulu sonrasında Yassıada Kampı’nda Türkiye Ekonomisi’nin geleceği konuşulurken Hatay da masaya yatırıldı.

Hatay’daki tüm sanayici ve işadamlarının sesi olan Abdullah Bozatlı’ya, MÜSİAD Teşkilatlanma Başkan Yardımcılığı ve Ticaret Ofisi Başkanlık görevleri verildi.

Anadolu’dan yola çıkarak genç ve girişimci kimliğiyle göz dolduran Abdullah Bozatlı, ‘Başta Sayın Genel Başkanım olmak üzere bana güvenenlere çok teşekkür ederim” dedi.

Bugüne kadar dürüstlükten hiç taviz vermediklerini ve yatırımlarını sürdürdüklerini ifade eden Abdullah Bozatlı, “Hatay’da sanayi yatırımlarına devam eden bir üye kardeşiniz olarak MÜSİAD gibi köklü bir kurumda böylesi önemli görevler almak benim için bambaşka bir gurur kaynağıdır. Rabbim, aldığımız emaneti layıkıyla hak ettiği noktaya getirmeyi ve zamanında bizden daha iyi noktaya götürecek gençlere devretmeyi nasip etsin” sözleriyle birlik mesajı verdi.

Bir cevap yazın