Atatürk’ün çocukları cıvıl cıvıl!

İskenderun’da Milli Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, koronavirüs salgını sonrası coşkuyla kutlandı. İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Ata’nın huzuruna bırakılması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından törenler 5 Temmuz İlkokulu’nda devam etti.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, 39’uncu Mekanize Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve ilçe protokolünün eksiksiz katıldığı törenlerde kırmızı – beyaz kıyafetlerle okul bahçesini renklendiren öğrencilerin, bayramlarını coşkuyla kutladıkları gösterileri katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı.

Törenlere Kaymakam İskender Yönden’ in yanı sıra Kaymakam Adayı Cezmi Kandemir, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, Cumhuriyet Başsavcısı M. Emin Ünalan, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Hatay Barosu Başkan Yardımcısı ve İskenderun Temsilcisi Av. Şükran Düzen, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, HBB Bölge Koordinatörü Vekili Ahmet Serhat Beydilli, kurum müdürleri, adli,idari ve askeri erkan, siyasi parti teşkilatları ve STK temsilcileri, gaziler, okul idarecileri ile öğretmen ve öğrenciler, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bir cevap yazın