‘Vali Baba’ gençlerle buluştu

Hatay Valisi Rahmi Doğan eşi Gülden Gülüzar Doğan ile birlikte, Antakya Anadolu Lisesi Kız Öğrenci Yurdu öğretmen ve öğrencileri ile iftar programında buluştu. Eşiyle birlikte  öğrenciler tarafından büyük bir sevgiyle karşılanan Vali Doğan’a, Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mesut Çerko da eşlik etti.

Antakya Anadolu Lisesi Kız Öğrenci Yurdu’nda gerçekleşen iftar programında, öğrencilerimizle yakından ilgilenerek bu mübarek günlerde öğretmen ve öğrencilerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Doğan, “Ramazan ayının ülkemiz ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Siz gençler; bizim istikbalimiz ve ülkemizi emanet edeceğimiz mirasçılarımızsınız. Bu açıdan sizlerin en iyi eğitimi almanız ve kendinizi geliştirmeniz devletimizin bekası için son derece önemlidir. Bu bilinçle; bulunduğumuz teknoloji çağında ülkemizi daha da ileriye taşıyacak olan siz gençlerimize zihin açıklığı ve başarılar diliyorum” dedi.

Program, okunan akşam ezanıyla beraber oruçların açılmasının ardından Vali Doğan’ın, öğrencilerle sohbet etmesiyle son buldu.

Bir cevap yazın