Başkan Tosyalı, koltuğu devretti!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu 4/A Sınıf Öğrencisi Elif Nur Yalçın’a teslim etti.

Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu öğrencileri Elif Nur Yalçın, Hiranur Man ve Helin Aytaş, 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Okul Müdürleri Aytaç Yaman ve İngilizce Öğretmenleri Dilek Karakoç öncülüğünde İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nı makamında çocuklarla karşılayan Başkan Tosyalı, makamını bir süreliğine teslim ettiği Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu 4/A Sınıf Öğrencisi Elif Nur Yalçın’dan yapmayı düşündüğü projeler ile çocukların belediyeden beklentilerini dinledi.

“Çocuklar bizim geleceğimiz” diyerek, tüm dünya çocuklarının bayramını kutlayan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Geleceğimizi inşa edecek yegâne varlıklarımız sizlersiniz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun” dedi.

Bir cevap yazın