Recep Atakaş’ın gönül sofrasında herkese yer var

Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın himayelerinde, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in koordinesi ve İskenderun Sanayici ve İş Adamları Derneği(İSSİAD)’nin katkılarıyla şehit aileleri onuruna düzenlenen iftar yemeği il ve ilçe protokolünün yanı sıra yüzlerce kişiyi gönül sofrasında buluşturdu.

Yelken Kulübü’nde düzenlenen programa Hatay Valisi Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan, İskenderun Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Recep Atakaş, Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin, Serkan Topal, 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve eşi Ayşenur Yönden, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, İl Jandarma Komutanı Emrullah Büyük, Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanı Oğuz Emre Çiçek, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ve eşi Arife Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, protokol üyeleri, siyasi parti ve STK temsilcileri,  iş insanları, İSSİAD üyeleri katıldı.

Konukları karşılayarak, masadaki yerlerini almaları esnasında eşlik eden Kaymakam İskender Yönden ve eşi Dr. Ayşenur Yönden, iftar öncesi masaları tek tek ziyaret ederek, aziz şehitlerin aileleriyle yakından ilgilendi.

Okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftarda, yemek duası yapılmasının ardından kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve aziz milletimizin selameti için eller semaya açıldı.

Açılış konuşmasını yapan hayırsever iş insanı ve İskenderun Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Recep Atakaş, konuklarıyla Ramazan Ayı’nın manevi iklimini yansıtan iftar sofrasında buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Hatay Valisi Rahmi Doğan ve eşi başta olmak üzere iftara katılan herkese teşekkür etti.

Şehit aileleri ile yakından ilgilenen, onların talep ve şikayetlerini dinleyen Vali Doğan ise, yaptığı konuşmada “Öncelikle bu programı düzenleyen, ülkemiz ve ilimiz ekonomisine önemli katkı sağlayarak vatandaşımıza istihdam yaratan ve kazançlarıyla birçok hayır işi yapan dernek başkanı Recep Atakaş ve dernek üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Devlet ve millet olarak, evlatlarını, eşini, kardeşini bu vatan için toprağa vermiş şehit ailelerimizin her daim yanında ve emirlerinde olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Onlar; gözlerini kırpmadan bu vatan için canlarını feda eden şehitlerimizin bizlere emanetidir” dedi.

Bir cevap yazın