Belen’e yeni konsept Nüfus Müdürlüğü

Belen Belediyesi tarafından “Yeni Konsept Nüfus Müdürlükleri Projesi” Kapsamında tadilatı yapılan Belen Nüfus Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası törenle açıldı.

Belen Atatürk Parkı’nın yanında faaliyete başlayan Belen Nüfus Müdürlüğü’nün açılış törenine Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, Hatay İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Nazmi Çiçek, Cumhur İttifakı İlçe Başkanları Seyfullah Gürbüz ve Enis Göçmen, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, kurum müdürleri, mahalle muhtarları ve davetliler katıldı.

Yenilenen yüzü ve modern yeni konseptiyle vatandaşlara hizmet vermeye başlayan binayı protokol üyeleri ile birlikte gezen Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, binanın Belen’e hayırlı uğurlu olmasını dilerken, “Rabbim Belen’imize, daha güzel hizmetleri getirmeyi nasip etsin” dedi ve görevli personele de yeni çalışma alanlarında başarılar diledi. Vatandaşlara en iyi hizmeti en kısa sürede verebilmek adına çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Hatay İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Nazmi Çiçek de, “Hem personelimizin nezih bir ortamda çalışmasına, hem de vatandaşlarımızın kaliteli hizmet almasına vesile olacak olan Belen İlçe Nüfus Müdürlüğümüz ilimize ve Belen’e hayırlı – uğurlu olsun. Buranın hayata geçmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın