Kaymakam, Yenişehir Mahallesi’ni her ‘Yönden’ ele aldı!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Yenişehir Mahallesi’nde düzenlediği Halk Günü Toplantısı’nın ardından, Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM)’nin ev sahipliğindeki Eğitim İstişare Toplantısı’na başkanlık etti.

Yenişehir Mahallesi Muhtarı Tevfik Bilen’in ev sahipliğindeki toplantıda, Kaymakam İskender Yönden ilgili/yetkili kurum amirlerinin katılımıyla mahallenin genel durumu başta olmak üzere eğitim, sağlık, asayiş, mahalli hizmetler v.b. konularla ilgili çözüm odaklı istişare de bulundu.

Daha sonra İskenderun Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM)’ne geçen Kaymakam Yönden, buradaki binayı gezip, genel işleyişine yönelik yaptığı incelemenin ardından okul idarecileri, okul aile birliği yöneticileri, öğrenci velileri ile bir araya gelerek, eğitim odaklı görüşmeler yaptı.

Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Bestami Kara tarafından merkezin genel durumu ve kamu hizmetlerinin işleyişi hakkında bilgi paylaşımı yapılmasının ardından, Kaymakam Yönden civarda bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki okul idarecileri ile birlikte okulların sorunlarına yönelik çok yönlü bir analiz gerçekleştirdi.

Söz konusu toplantılarda Kaymakam İskender Yönden’e Kaymakam Adayı Cezmi Kandemir, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İskenderun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Erkan Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz da eşlik etti.

Bir cevap yazın