‘Cumhuriyet Yolunda’ Hatay’da büyük buluşma

Hatay Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında yazıları, şiirleri ve tarih dolu hikayeleri ile tanınan ünlü  yazar ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın’ı Hataylılarla buluşturacak.

23 Nisan’da Antakya EXPO Fuar Alanı, 24 Nisan’da da Arsuz EXPO Fuar Alanı’nda ‘Cumhuriyet Yolunda’ konulu gösterisiyle sahne alacak olan Akın, geçmişten bugüne köprüler kurup, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında kahramanlık destanları yazan Türk Milleti’nin Cumhuriyete uzanan yolculuğunu, Cumhuriyet’in kazanımlarını, bilime, aydınlığa ve demokrasiye inanan bireylerin bu değerleri koruma çabasını kendine has zengin üslubuyla anlatacak.

Sunay Akın – Cumhuriyet Yolunda” gösterileri için Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz servisler kaldırılacak olup, etkinliklerin bitiminde servisler ziyaretçileri geldikleri noktalara geri götürecek.

EXPO alanlarında iki dev konser

EXPO 2021 Hatay alanları, 21 – 22 Nisan’da iki muhteşem konsere ev sahipliği yapacak. Açıldığı günden itibaren yüz binlerce ziyaretçiyi ağırlayan EXPO alanları, Feridun Düzağaç ve Yeni Türkü’nün vereceği konserlerle bir kat daha renklenecek.

Yeni Türkü, yılların eskitemediği şarkılarını 21 Nisan akşamı saat 21.00’de Arsuz’daki EXPO alanında seslendirecek.

Türk rock müziğinin güçlü ismi Feridun Düzağaç da 22 Nisan akşamı, saat 21.00’de Antakya’daki EXPO amfi tiyatroda Hataylılarla buluşacak.

Bir cevap yazın