23 Nisan coşkusu başlasın

Arsuz Çilek Çocuk Akademisi öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın ardından, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’yi ziyaret etti.

Çilek Çocuk Akademisi Kurucuları Lütfiye Temel, Saadet Özmen ve öğretmenleri ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyaretlerde 5-6 yaş grubu öğrencileri, Başkan Tosyalı ve Rektör Depçi’ye kendi elleriyle hazırladıkları 23 Nisan temalı çalışmaları hediye etti.

Eğlenceli anların yaşandığı başkanlık ziyaretinde Başkan Tosyalı, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, miniklerle birlikte keyifli vakit geçirdi.

Minik öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “ Yarının gençleri, makamlarımızın gelecekteki sahiplerini ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. 23 Nisan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara duyduğu sevgi ve güvenin en büyük göstergesidir. Çocuklarımız, milletimizin en değerli varlığı, güvencemiz ve umudumuzdur” dedi.

Daha sonra Rektör Depçi’yi ziyaret eden minikler, İSTE’deki Çocuk Kütüphanesini gezdi. Resimli kitaplar ve oyuncaklarla İSTE Çocuk Kütüphanesi’nde keyifli vakit geçiren miniklere eşlik eden Prof. Dr. Tolga Depci ‘Ülkemizin geleceği çocuklarımızı ağırlamaktan çok memnunum, bu günün çocuklarını nasıl yetiştirirsek yarınlarımız da buna bağlı olarak şekil alacak. Çocuk Kütüphanesi projemizle de buna dikkat çekiyoruz. Çocuklar her yaşta hem eğlenmeli hem de öğrenmeli’’ dedi.

Bir cevap yazın