Süt Kardeşler, yüzleri güldürdü

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, eğlence ve kahkaha dolu  ‘Süt Kardeşler’ oyununu İskenderun’un ardından Antakya’da sahneledi. İskenderun Belediyesi’nin kültürel ve sosyal etkinlikleri kapsamında Belediye Kültür Sarayında, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin de EXPO etkinlikleri kapsamında Antakya Expo Fuar alanında sahnelediği oyun vatandaşlardan oldukça yoğun ilgi gördü.

Türk Tiyatrosu’nun ustalarından, babaları Nejat Uygur tarafından da sahnelenen ve kahkahanın eksik olmadığı oyunu izlemeye gelen tüm seyircilerine teşekkür eden Süheyl ve Behzat Uygur, “İki oyunumuzda da bizi izlemeye gelen kalabalığı görünce anladık ki şehri güzelleştiren orada yaşayanların enerjisi. Bizleri, sizlerle buluşturan belediye başkanlarımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

İskenderun’daki oyun sonrası Süheyl ve Behzat Uygur’a çiçek takdim eden Belediye Başkanı  Fatih Tosyalı, İskenderunlular’a keyifli bir akşam yaşatan Uygur kardeşlere ve ekibine teşekkür etti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da, EXPO alanlarında etkinliklerin devam edeceğini belirterek, “Süheyl – Behzat Uygur Tiyatrosu’nun “Süt Kardeşler” isimli oyunu Antakya EXPO Alanımızda izleyicilerle buluştu. Amfi tiyatroyu dolduran tiyatroseverlere ve muhteşem bir performans sergileyen kıymetli sanatçılarımıza teşekkür ederim” dedi.

Bir cevap yazın