Arsuz ilçe merkezi, Kaymakam sayesinde asfaltla buluştu!

İlçenin öncelikli sorunlarını tespit ederek, çözüme ulaştırmak için müthiş bir çaba ortaya koyan Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar’ın girişimiyle ilçe merkezi ve birçok mahallenin geçiş güzergâhı olan Uluçınar Mahallesi’nin yolları nihayet çukurlardan kurtuluyor.

Kaymakam Gökpınar’ın yaz sezonu çalışmaları kapsamında başlattığı asfalt seferberliği kapsamında Gümüşkent Köprüsü’nden Arsuz merkeze kadar olan ve ilçenin trafik yükünü taşıyan yolda Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından bugün itibariyle asfalt çalışmaları başladı.

Turizm ilçesi olması dolayısıyla yaz mevsiminde insan ve araç yoğunluğunun katbekat arttığı ilçede hem vatandaşların hem de gelecek olan misafirlerin yol güvenliğini arttıran çalışma, aynı zamanda ilçe merkezinin de çehresini değiştirecek.

Asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla Ramazan Bayramı ve sezon öncesi vatandaşların daha modern, daha kullanışlı ve ilçe merkezine yakışır bir yola kavuşacağını ifade eden Kaymakam Gökpınar, Rhosus Antik Kent ve Köyiçi Caddesi’nin de çarşıya doğru genişletilme çalışmaları, konaklama, çevre ve plaj düzenlemeleri ile Arsuz’un sezona çok farklı bir giriş yapacağını ifade etti.

Bir cevap yazın