Polis Haftası’nda Yükseliş farkı

Yükseliş Koleji Bilim Kampusu Bando Ekibi,  İskenderun Atatürk Anıt Alanı uygulama noktasına görev yapan emniyet güçlerinin Polis Haftası’nı enstrümanları ve seslendirdikleri şarkılarla kutladı.

Halkın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan emniyet ekiplerine moral ve motivasyon vermek adına unutulmayacak bir sürprize imza atan Yükseliş Koleji Bilim Kampusu Bando Ekibi, uygulama noktasına enstrümanlarıyla inerek, vatandaşların şaşkın ve meraklı bakışları arasında en güzel şarkılarını polis ekipleri için çaldı.

Arsuz Karaağaç’ta hizmet veren Mos Akademi de müzik eğitimi veren Ethem Yavuz ve İsmail Altın’ın saksafonla, Yusuf Musli Davul ve Mehmet Ali Sakaroğlu’nun da trampetle dillerden düşmeyen ‘Bir Başkadır Benim Memleketim’ şarkısını seslendirerek, polislerin haftasını kutladığı sürpriz çok güzel anlara sahne oldu.

Yükseliş Koleji Bilim Kampusu Genel Müdürü Aykut Davut Öktem de, müzikleriyle polis ekiplerinin haftasını kutlayan Köpük Bandosu’nun güzel jestini tatlı ikramıyla renklendirdi.

Uygulama noktasında müzik ziyafeti ve tatlı ikramıyla keyifli anlar yaşayan polis ekipleri, Köpük Bandosu ve Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri Üysen ve Genel Müdür Aykut Davut Öktem’e teşekkür etti.

Bir cevap yazın