Kas zayıflığına fizik tedavi etkisi

Sol diz kapağı(patella) kırığı ameliyatı olduktan sonra; hareketsizlikten yürüyemeyen Deniz Seküçoğlu, İskenderun Gelişim Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Mahmut Aslan’ın uyguladığı fizik tedavi sonrası yeniden adım attı. Ameliyat sonrası kaslarda zayıflık, hareket kaybı ve yürüme güçlüğü çeken Seküçoğlu, iki aylık ameliyat sürecinin ardından bir haftalık fizik tedaviyle yeniden yürümesini sağlayan doktoru Mahmut Aslan ve ekibine teşekkür etti.

Deniz Seküçoğlu’na uyguladıkları tedavi ve sağlık durumu hakkında bilgiler veren Mahmut Aslan, “Hastamız, yaklaşık iki ay önce diz kapağı kırığı nedeniyle opere oldu. Fizyoterapistimiz Linda Arslan ile birlikte hastamızı fizik tedaviye aldığımızda, hasta kas zayıflığından ötürü bacağını kaldıramıyordu. Elektroterapi ve fizik tedavi ajanlarını kullanarak yaklaşık bir haftalık tedaviyle hasta; sol dizini bükmeye, bacağını oturduğu yerden kaldırmaya başladı ve eski sağlığına kavuştu” dedi.

Eski sağlığına kavuşan Deniz Seküçoğlu ise doktorları Mahmut Aslan ve Linda Arslan’a teşekkür ederek, “İki ay önce dizimden başarılı bir ameliyat geçirdim. Ameliyat sonrası hareket kısıtlılığı dolayısıyla bacağımı kaldıramıyordum.  Bunun üzerine Doktorum Mahmut Bey’e gelerek, onun ve Deniz Hanımın planladığı fizik tedavi programıyla tekrar eski sağlığıma kavuştum. Kendilerine bana vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın