Baştuğ Ailesi’nden anneye son görev!

Baştuğ Metalurji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Hatayspor Başkan Vekili Mustafa Baştuğ’un 81 yaşında vefat eden annesi Hacer Baştuğ son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Payas Asri Mezarlığı’nda düzenlenen törende anneleri Hacer Baştuğ’u sonsuzluğa uğurladıkları en zor görevde evlatları Ahmet, Namık, Mustafa, Dürdane, Doğan ve Hakan Baştuğ’u aileleri, sevenleri ve dostlarının yanısıra iş dünyası da yalnız bırakmadı.

Törende, Baştuğ Ailesi’nin acısını Hatay Valisi Rahmi Doğan, Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Marmara Bölgesi Koordinatörü ve Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel,
Payas Kaymakamı Polat Kara, Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Atakaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun OSB Başkanı Ayhan Tosyalı, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, belediye başkanları ile iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimleri paylaştı.

Cenaze töreni sonrası Vali Doğan, Baştuğ Ailesi’ne sabır ve başsağlığı dilerken, merhumeye de Cenab-ı Allah’tan rahmet diledi.

Bir cevap yazın