‘SÖZ’ konusu her ‘Yönden’ İskenderun’du

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, beraberinde Kaymakam Adayı Cezmi Kandemir ile birlikte Söz Gazetesi’ni ziyaret ederek, gazetenin İmtiyaz Sahibi Şehmus Aslan’la biraraya geldi.

İskenderun’un eğitim, sanayi, turizm ve benzeri konularda daha da kalkınması için yapılanlar ve yapılabilecekler konusunda istişarede bulunan Kaymakam Yönden, bu tür ziyaretlerin sorunların çözümü noktasında idarecilere fikir verdiğini ifade etti.

Gündemin nabzını tutan, vatandaşlar ile devlet kurumları arasında köprü vazifesi gören basın mensuplarının kamu yararına yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını belirten Yönden, bu amaçla çalışmalarını sürdüren Gazeteci – Yazar Şehmus Aslan ve gazete çalışanlarına görevlerinde kolaylıklar diledi.

Söz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Şehmus Aslan da, çalışkan, mütevazi ve üretken bir bürokrat olmasının yanında İskenderunlular’ın gönlünü fetheden ve basına değer veren Kaymakam Yönden’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, ilçenin değerini bilerek hayata geçirdiği çalışmalarında başarılar diledi.

Bir cevap yazın