Gönül Sofrası’nda muhteşem bir aile buluşması

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, eşi Ayşenur Yönden ve çocukları ile birlikte, İskenderun Gaziye Hatun Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencilerle iftar yemeğinde buluştu.

Gaziye Hatun Kız Öğrenci Yurdu’nda barınan olan kız öğrenciler ile gönül sofrasında bir araya gelen Kaymakam Yönden ve ailesi, Ramazan ayının maneviyatını paylaşarak, öğrencilerle sohbet etmesinin akabinde birer kupa bardak hediye etti.

Ramazan ayının birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirten Kaymakam Yönden, İlçe Kaymakamı olarak birçok iftara iştirak ettiğini ama öğrencilerle iftar davetinde bir araya gelmekten dolayı büyük mutluluk yaşadığını dile getirdi.

Kaymakam Yönden iftar yemeği sonrası yapmış olduğu konuşmasında; “Geleceğimiz olan siz değerli gençlerimizin en iyi koşullarda yetişmesi için elimizden geldiğince çalışma gayreti içerisindeyiz. Bugün de burada geleceğimizi oluşturan siz değerli gençlerimiz ile bir arada iftar sofrasında buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

İftar programı sonrası öğrencilerle bol bol fotoğraf çektiren öğrenciler, Ramazan ayının maneviyatının pekişmesinin yanı sıra güzide bir aile tablosu da oluşturdu.

Bir cevap yazın