Bilginin merkezinde Kütüphane Haftası

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Kütüphanesi ve İSTE Bilgi Keşif Merkezi, bireylerin kütüphaneleri yakından tanımalarını sağlayarak daha çok yararlanmalarını amaçlayan ‘Kütüphane Haftası’nda pek çok okuldan öğrenciyi ağırlamanın mutluluğunu yaşadı.

Ziyaretçi öğrenci gruplarına kütüphane oryantasyonu kapsamında İSTE Kütüphanesinde bulunan konferans salonunu, araştırma salonları, dinlenme salonu, yeşil perde salonu (kısa metrajlı film salonu), Sesli Kitap Atölyesi, Gençlik ve Çocuk Kütüphanesi ve 7/24 aktif çalışma salonu gezdirildi. Gezi esnasında ziyaretçi öğrenci gruplarına aynı zamanda kütüphane işleyişi hakkında da bilgiler verildi.

Kütüphane oryantasyonunun ardından öğrenciler, İSTE Gençlik Merkezi’nde yabancı uyruklu öğrencilerin düzenlemiş olduğu etkinliklere katıldı.

Geleceğin üniversite öğrencilerini İSTE’de misafir ettikleri için mutlu olduklarını belirten Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Muhammet Zahit Demir, üniversite tercihlerinde İSTE’yi neden tercih etmelerini gerektiğini ve İSTE’li olmanın avantajlarını da ziyaretçi öğrencilere aktardı.

Öğrencilerin gezisi İSTE Göleti turu ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Bir cevap yazın