Gülümsemesiyle Arsuz’da bahar havası estirdi!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, doğup büyüdüğü Arsuz’da bu yıl 6’ncısı kutlanan Geleneksel Bahar Şenlikleri’nde hemşerileriyle buluştu. 30 Mart Ğid Sabatağş Bayramı panayır alanını gezerek vatandaşlarla bayramlaşan Böke, yeniden doğuşu, doğanın uyanışını, hayatın canlılığını hissettiren bayramın Arsuz’dan Türkiye’ye de baharı getirmesini temenni etti.

Farklılıklarıyla birlikte yaşayan Arsuz’daki hoşgörüyü ve bütün renkleri bir araya getiren bahar şenliğinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Böke, “6. Geleneksel Bahar Şenlikleri’nde sizlerle buluşmaktan çok mutluyum. Arsuz bugün cıvıl cıvıl, baharın gelişini kutluyor ve geleceğe umutla bakıyor. Birlikte yaşamın örnek ilçesi Arsuz, hayatın ta kendisi.. Ve işte o hayatı ve bizleri bahar şenliğinde bir araya getiren bu güzel günleri hep birlikte kalıcı kılmamız gerekiyor. Başı bayram, sonu bayram olan ve baharı taşıyan bu şenliklerin aydınlık ve pırıl pırıl günleri yaşatacak güzel başlangıçların da doğuşuna vesile olsun” diyerek, vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramlaşmanın çok güzel bir gelenek olduğunu da sözlerine ekleyen Böke, vatandaşlarla bol bol fotoğraf çekilirken, yumurta tokuşturmayı da ihmal etmedi.

Selin Sayek Böke’ye CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ve CHP Arsuz İlçe Başkanı Mahmut Şirin’in yanısıra belediye yetkilileri ve partililer de eşlik etti.

Bir cevap yazın