Meslekte 30, 40 ve 50. yılını dolduran adaletin neferlerine plaket

Hatay Barosu, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle meslekte 30, 40 ve 50. yılını dolduran meslektaşlarına plaketlerini törenle takdim etti.

İskenderun Yelken Kulübü’nde gerçekleştirilen ve Erzin, Dörtyol, Hassa, Kırıkhan, Reyhanlı, Samandağ, Antakya ve İskenderun’dan avukatların yoğun ilgi ve katılımı ile gerçekleşen gecede İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Hatay Barosu Başkanı Hüseyin Cihat Açıkalın, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, İskenderun Adalet Komisyonu Başkanı Mahir Taştimur, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depçi ve İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş de avukatların heyecanına ortak oldu.

Meslekte 30, 40 ve 50. yılını dolduran adaletin neferlerine plaketlerini takdim eden Hatay Barosu Başkanı Hüseyin Cihat Açıkalın, hak – hukuk, adalet ve demokrasi mücadelesi veren ve vatandaşların adalete erişimine ve hak arayışına sonsuz katkıları olan meslektaşlarının 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutladı.

Başkan Açıkalın, 5 Nisan Salı günü saat 9,30’da Antakya Atatürk Anıtı’na çelenk sunacaklarını, aynı gün saat: 16.00’da da Hatay Barosu Cemiyet Lokali’nde basın açıklaması yapacaklarını söyledi.

Bir cevap yazın