Çocukların neşesi Kaymakam Yönden’e iyi geldi

Bulduğu her fırsatta halkla iç içe olan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Sarıseki Mahallesi sakinleriyle buluşmasının ardından, mahalledeki hastalara geçmiş olsun ziyaretiyle moral verdi.

‘İnsanı yaşat ki; devlet yaşasın’ anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Kaymakam Yönden, mahallenin genel durumu başta olmak üzere eğitim, sağlık asayiş ve kamu hizmetleri işleyişine yönelik fikir alışverişinde bulunduğu mahalle sakinleriyle kurduğu gönül köprüsünün ardından, Sarıseki İlkokulu’nda da incelemelerde bulundu.

Sarıseki Mahallesi Muhtarı Serkan Saygılı ile birlikte, Okul Müdürü Kadir Satun eşliğinde, okul binasında incelemelerde bulunan Kaymakam Yönden, öğretmen ve öğrencilerle de sohbet ederek, herhangi bir istek yada ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

Kaymakam Yönden, daha sonra rahatsızlığı nedeniyle tedavisi devam eden mahallenin eski muhtarı Hüseyin Ali Çevik ile iki talasemi hastasını da evlerinde ziyaret etti.

Sarıseki Mahallesi Muhtarı Serkan Saygılı’nın da eşlik ettiği Kaymakam Yönden, talasemi rahatsızlığı nedeniyle çocukları tedavi gören Yahya Nusret Avara ve ailesi ile yine talasemi hastası Elif Ada Avcı ve ailesiyle biraraya gelerek, çocuklara hem hediyeler dağıttı, hem moral verdi, hem de taleplerini dinledi.

Hediyeleriyle mutlu ettiği talasemi hastası iki kız çocuğunun aileleriyle sohbet ederek, ggeçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Yönden, çocukların dünyanın en büyük serveti, hayatın neşesi ve evin güneşi olduğunu söyledi.

Bir cevap yazın