Akademik İngilizce ‘İSTE’yenlere özel seminer!

İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE)’nde öğrencilerin okul ve meslek hayatlarından ihtiyaç duyacakları Akademik İngilizce becerilerini geliştirmeye yönelik seminer ve akademik yazma atölye çalışmaları düzenlendi.

İSTE, günümüzde ortak dil olma statüsü kazanan İngilizce’nin ağırlığını akademik dünyada da göstermesinin bilinciyle, Erasmus programından faydalanmak isteyen öğrencilerin yurt dışında ihtiyaç duyabilecekleri Akademik İngilizce becerilerini geliştirmeye yönelik düzenlediği programda öğrencilerini Hong Kong Üniversitesi Eğitim Fakültesi Doktora Programı Mezunu ve aynı zamanda Akademik İngilizce öğretmeni olan Dr. Nadine Muschette ile bir araya getirdi.

İSTE Kırmızı Salonda düzenlenen seminere İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yüksek de katıldı. “Glocal Citizenship Education and Glocal Competence: How is your English? [Küreyel Vatandaşlık Eğitimi ve Küreyel Beceri: İngilizceniz Nasıl?]” başlıklı bir seminer veren Dr. Muschette, aynı gün öğleden sonra Akademiz Yazma: Paragraf ve Cümle Varyasyonları ve Akademik Dürüstlük: Metin İçi ve Metin Sonu Referans Verme” başlıklı iki atölye çalışması gerçekleştirdi.

Seminer sonrasında Nadine Muschette’e teşekkür eden İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yüksek kendisine sertifika takdim etti. Program hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Bir cevap yazın