Konacık Ortaokulu, kütüphanesiyle ‘Yükseliş’e geçti

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri Üysen, ‘Kütüphanesiz Okul Kalmasın’ projesine Konacık Ortaokulu’na eşinin ismini taşıyan “Necla Üysen Kütüphanesi’ni kazandırarak destek oldu.

Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar ve eşi Elif Gökpınar, Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen ve eşi Necla Üysen, Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, Arsuz Şube Müdürü Bekir Şahan, öğrenciler ve öğretmenlerin açılış kurdelesini kestiği kütüphane, öğrencilerin geleceğine ışık tutacak.

Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, bu toprakların evladı olan Nuri Üysen’in eğitimci kimliğinin yanı sıra iyi bir iş insanı olduğunu vurgulayarak, kazandığı paraları yine hayır işlerine harcayarak, okul, cami gibi kalıcı eserler kazandırdığını ifade etti.

Bakanlığın ‘Kütüphanesiz Okul Kalmasın projesine de Arsuz ilçesinde hayat verdiğini belirten Kaymakam Gökpınar, “Sn. Nuri Üysen’e Arsuzumuz adına, okulumuz adına teşekkür ediyorum. İnşallah bu kütüphaneden çocuklarımız güzel bir şekilde istifade edeceklerdir” dedi.

Bu anlamlı projeye destek vermekten son derece mutlu olduğunu kaydeden eğitimci iş insanı Nuri Üysen ise kütüphanenin çocuklara hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, derslerinde başarılar diledi.

Bir cevap yazın