Vali Doğan muhtarları dinledi

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Dörtyol ve Erzin’de gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından, sorun ve talepleri dinlemek maksadıyla iki ilçede de mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Mahalle muhtarları öncesi Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün ve Erzin Kaymakamı Osman Demir’i makamlarında ziyaret eden Vali Doğan, ilçelerde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra mahalle muhtarlarıyla karşılıklı istişare eden ve tek tek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Doğan, “Muhtarlarımız devletimizin gözü, kulağı ve dokunan elidir. Muhtarlarımızın mahalleleri ile ilgili talep ve dileklerini çözümü konusunda bire bir dinleyerek not alıyoruz” dedi.

Muhtarların, devlet ile vatandaş arasında köprü vazifesi gördüğünü ifade eden Vali Doğan, sorunların çözümü noktasında da ilgili kurum temsilcilerine gerekli talimatları verdi.

Toplantılara Erzin’de Kaymakam Osman Demir, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, ilgili kurum temsilcileri ve mahalle muhtarları, Dörtyol’da ise Kaymakam Aydın Ergün, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, mahalle muhtarları ve ilgili temsilciler katıldı.

Bir cevap yazın