Hatay’da ilk kez Arsuz’da gerçekleşecek

İskenderun Yogatune Studio ev sahipliğiğinde, Türkiye’nin çeşitli illerinden yoga eğitmenleri ve yogaseverlerin katılacağı ‘Yoga Festivali’ festivaller şehri Arsuz’da yapılacak.  Hatay’da ilk kez deniz kenti Arsuz’da yapılacak olan festival, 28 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında Arsuz İssos Otel’de gerçekleşecek. 

Arsuz’un eşsiz deniz manzarası eşliğinde 4 gün boyunca   gerçekleştirilecek  yoga festivalinin Hatay’da ilk olma özelliğini taşıdığını belirten Yogatune Stüdyo Eğitmeni Tuğba Sarı, yoganın birleştirici ve bütünleştirici yönünü yoga severlerle beraber yaşamak, doğa ile buluşmak, kendi içimize dönmek, aynı zamanda müziğe ve dansa doymak için en güzel yolun yoga festivalleri olduğunu söyledi.  

Gerçekleşecek festivale büyük ilgi ve talep olduğunu ifade eden Sarı, “Aktif olarak yoga yapmıyor olmasanız bile bu festivaller, hayatımızda yeni bir dönem başlatabilir. Biz Yogatune stüdyosu olarak Türkiye’nin profesyonel 9 yoga eğitmenlerini Hatay’a davet ederek, Arsuz’un eşsiz manzarasına sahip denize sıfır otelinde, günde yaklaşık 10 ders, festival boyunca yaklaşık 40 yoga dersi, çeşitli workshoplar, atölye çalışmaları ve sürpriz etkinlikler düzenliyoruz. Bu yıl tatilini hem eğlenerek, hem de beden ve ruh için çalışmalar yaparak geçirmek isteyen herkesi festivalimize davet ediyoruz” derken, yoga severlerin biletlerini passo sitesinden alabileceğini belirtti. 

Bir cevap yazın