Kaymakam Yönden’den 14 Mart Tıp Bayramı ziyareti

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla İskenderun İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter’i ziyaret etti. Doktorların, insanı yaşatmayı ve insanlığa daha etkin ve nitelikli yaşam sunmayı amaç edinen yüce bir mesleği gerçekleştirdiklerini belirten Kaymakam Yönden, çiçek takdim ettiği Dr. Yeter’in şahsında, bütün hekimler, hemşire ve ebeler ile sağlık sektörünün bütün çalışanlarının “14 Mart Tıp Bayramını” kutlayarak, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

Kaymakam Yönden, hekimlik mesleğinin önemine değinerek, “Gece gündüz, soğuk sıcak demeden şartlar ne olursa olsun halk sağlığını korumak, insanların mutluluğunu sağlamak ve herkese çare olmak için gayret gösteren hekimlerimiz, bu kutsal görevi büyük bir özveri ve meslek aşkıyla ifa ederken, kimi zaman da hiç de hak etmedikleri kötü/olumsuz davranışlara maruz kalmaları da maalesef acı bir gerçektir.  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk”ün de ifade ettiği gibi,, sağlığımızı emanet ettiğimiz Türk hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın bu ulvi hizmet kervanına sabır, gayret ve inanç ile, meslek onuruna da yakışır bir şekilde etkin hizmetler üretmeye devam edeceklerine olan inancımız sonsuzdur” dedi.

İskenderun İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter de gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Kaymakam Yönden’e hassasiyetinden dolayı teşekkür etti.

Bir cevap yazın