Dila Öksüz, Milli duygularımızı coşturdu!

Karaağaç Hayriye Can Kireççi İlkokulu 4/B Sınıfı öğrencisi Dila Öksüz, birincilik elde ettiği İstiklâl Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması’nda sergilediği performansla yürekleri kabarttı. Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, İstiklal Marşı’nın TBMM’de kabulünün 101. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü“ dolayısıyla Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen yarışmaya damga vuran Öksüz, beden dili ve tonlamasıyla izleyen herkesi kendine hayran bıraktı. Sergiledikleri üstün performanslarla jüriyi derece belirlemede bir hayli zorlayan ilkokul öğrencileri arasında birinciliği göğüsleyen Dila Öksüz, içtenliği ve yaşattığı coşku ile dinleyenleri duygulandırdı.

Karaağaç Hayriye Can Kireççi İlkokulu ve Ortaokulu, öğrencilerinin böyle önemli bir yarışmada birincilik elde etmesinden duydukları memnuniyeti, “Okulumuzun 4/B Sınıfı Öğrencisi Dila Öksüz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen “İstiklâl Marşını Güzel Okuma Yarışması”nda ilkokullar arasında birinci oldu. Öğrencimizi, emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencimizin ailesini tebrik ediyoruz. Bu güzel organizasyonu düzenleyen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze de ayrıca teşekkür ediyoruz” ifadeleriyle dile getirdi.

Karaağaç Övündük Mahallesi’nde ikamet eden Dila Öksüz’ün ailesi Dilek – Vecih Öksüz ise, Milli ve manevi değerlere bağlılığı ile vatan sevgisini küçük yaşta ortaya koyan kızlarıyla gurur duyduklarını belirtirken, “Çok gurur verici bir gün bugün. Duygularımızı anlatmaya kelimeler yetmez. Okul yönetimine, değerli öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz. Kızımızla gurur duyuyoruz. Tüm çocuklarımızın başarılarını görelim inşallah..” dedi.

Bir cevap yazın