Madde bağımlısından pes dedirten hırsızlık!

Arsuz’da uyuşturucu temin etmek amacıyla Türk Telekom Müdürlüğü’ne ait kablolara dadanan ve son iki yılda 25 farklı hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen şahıs JASAT tarafından yakalandı. Arsuz İlçe Jandarma Komutanlığı dedektifleri JASAT tarafından Arpaderesi mahallesinde ikamet eden Ş.Y. isimli şahsın uyuşturucu madde alabilmek amacıyla hırsızlık yaptığı bilgisine ulaştı.

Şahsın ev ve eklentilerinde arama yapan ekipler, arama sonucunda Türk Telekom Müdürlüğü’ne ait yaklaşık 300 metre uzunluğunda yanmış kablo ile 20 gr. kenevir tohumu ve 4 adet uyuşturucu madde içme aparatı ele geçirirken, şüpheli şahsı gözaltına aldı.

Faili meçhul olayların aydınlatması amacıyla genişletilen soruşturma kapsamında Ş.Y. isimli şahsın Arsuz’da 2021 ve 2022 yılları arasında farklı zaman ve yerde meydana gelen 25 adet faili meçhul hırsızlık olayını gerçekleştirdiği alınan beyanından, kamera ve PTS görüntüleri ile istihbari bilgilerden tespit edildi.

Gözaltında bulunan şüpheli  Ş.Y., Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasını müteakip, sevk edildiği adli makamca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Bir cevap yazın