Kaymakam Yönden, kucak dolusu sevgiyle karşılandı

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in başkanlığında, ilgili/yetkili kurum amirlerin de katılımıyla Kocatepe Mahallesi’nde Halk Günü Toplantısı düzenlendi.

Dün akşam Kocatepe Mahallesi Muhtarlığı ev sahipliğinde gerçekleşen ve mahallenin genel durumu ele alınarak, emniyet ve asayiş başta olmak üzere eğitim, sağlık, ulaşım, yerel hizmetler v.b. konuların değerlendirildiği toplantıda, vatandaşlar Kaymakam Yönden’i  sevgi seliyle karşıladı.

Çözüm odaklı istişare toplantısında Kaymakam İskender Yönden’e Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanı SG Yarbay Oğuz Emre Çiçek, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter, Kocatepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Sevinç, ilgili/yetkili kurum ve kuruluşların amirleri eşlik etti.

Kaymakam Yönden, vatandaşa hizmet etmek ve sorunları daha hızlı çözmek adına halk buluşmalarını önemsediğini belirtirken, Kocatepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Sevinç ve mahalle sakinleri de bu anlamlı buluşmaya katıldığı ve kendilerine yakın ilgisinden dolayı Kaymakam Yönden’e teşekkür etti.

Bir cevap yazın