İskenderunspor’da son dakika şoku!

Spor Toto 3. Lig’in 27. haftasında Elazığ Karakoçan FK’ya konuk olan İskenderunspor, 90+1. dakikada yediği golle sahadan 1-1 berabere ayrılarak puanları paylaştı.

33. Dakikada Enes Soy’un attığı golle 1-0 öne geçen turuncu – mavili takım son anlarda ev sahibi takımdan Ahmet Can Arık’ın ayağından yediği golle bu haftayı da puan kaybı ile kapattı. Zirve mücadelesi veren takımların da puan kaybettiği haftada, İskenderunspor aldığı 1 puanla 49 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

Doğukent Stadı’nda oynanan ve Şanlıurfa Bölgesi’nden Erhan Kutlu’nun yönettiği maçın 33. Dakikada ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Enes Soy, kaleci Eren’i önde gördü ve aşırtma vuruşla fileleri havalandırarak takımını öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca, devreye İskenderunspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle girildi. 

İki takımın da gol arayışı şeklinde geçen ikinci yarının ilk dakikasında sahneye çıkan Ahmet Can Arık sağdan yapılan ortayı kafa vuruşuyla ağlara göndererek skora denge getirdi. Kalan bölümde başka gol olmadı ve mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

Bir cevap yazın