Başkan Tosyalı hizmet turu yaptı!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,  kahvaltıda ağırladığı basın mensupları ile birlikte ilçeye kazandırılan tesisler ve yapımı devam eden belediye çalışmalarını gezdi. Göreve geldiği günden itibaren İskenderun’un geleceği için  yapılan çalışmaları tek tek anlatan Başkan Tosyalı, “Güzel olan İskenderun’muzu daha güzel bir hale getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu incelemelere ilk olarak Sakarya Mahallesinde yapımı tamamlanan yarı olimpik yüzme havuzunu basın mensuplarına gezdiren Başkan Tosyalı, tesisin bölgeye hizmet vereceğini söyledi.

Sırasıyla Mustafa Kemal Mahallesi Kapalı Spor Salonu projesi, Çok Amaçlı Salon, 19 mahalleye futbol ve basketbol sahası, 9 muhtarlık ofisi, Denizciler Mahallesi kapalı spor salonu gibi tamamlanan ve son haliyle takdir toplayan çalışmaları basın mensuplarına gezdiren Başkan Tosyalı, yeni kütüphane, ziraat park ve feyezan kanalı gibi yeni projelerin de  hızla hayata geçirileceğini anlattı.

Denizciler’de yapımına başlanan Tosyalı Özel Eğitim Okulu Projesi hakkında bilgiler veren Başkan Tosyalı, proje tamamlandığında özel çocukların daha kaliteli, daha güzel ve daha özel mekanlarda en üst düzeyde eğitim alacaklarını söyledi.

Yakın bir zamanda sahilde gastronomi atağını başlatarak “Lezzet Sokağı” ile ortak alanlarda canlı müzik başlatacaklarını belirterek, yaz sezonu hazırlıklarına da start verdiklerini anlatan Başkan Tosyalı, sahilin yanısıra merkez caddelerini ışıklandırma projesinin yanısıra 5 Temmuz Festivali dışında İskenderun’un simgeleri üzerinden yeni bir festival hazırlığı içerisinde olduklarının da mesajını verdi.

Başkan Tosyalı, toplantısına belediye meclis salonunda bugüne kadar yapılan tüm çalışmaları özetleyen görsel bir sunum ile son verdi.

Bir cevap yazın