İskenderunspor, bir puana razı oldu!

TFF 3. Lig 2. Grubun 26’ncı haftasında İskenderunspor, 2-0 öne geçtiği maçta, Bayrampaşaspor ile 2-2 berabere kaldı. Kendi saha ve seyircisi önünde taraftarın yoğun destek verdiği maça iyi başlayan turuncu mavili takım, ilk yarıda elde ettiği 2-0’lık üstünlüğe rağmen, ikinci yarıda konuk takımın peşpeşe gelen gollerine engel olamadı.

Olaylı Iğdır maçının ardından kendi evindeki maçta kenetlenen İskenderunspor’a Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Serkan Topal, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İTSO Başkanı Levent Yılmaz ve çok sayıda taraftar tribünden destek verdi.

İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda oynanan ve Yunus Dursun, Murat Şimşek ile Gökhan Salduz hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada ev sahibi İskenderunspor’un gollerini 1. Dakikada Emre Gemici, 45+1’de Enes Soy atarken, misafir ekip Bayrampaşaspor’un golleri 49. dakikada Mustafa Yılmaz, 68. dakikada da Abdulkadir Özgen kaydetti.

Alınan bu sonucun ardından İskenderunspor, puanını 48’e çıkartarak puan cetvelinde lider Düzcespor’un ardından ikinci sırasındaki yerini korurken, Bayrampaşaspor’a puanını 24’e çıkarttı.

Bir cevap yazın