Mehmetçik, kan dostu oldu!

Vatan ve bayrak sevgisi, şefkat ve merhameti ile dosta güven, düşmana korku salan Mehmetçik, bu kez Türk Kızılayı Hatay Şubesi’ne kan bağışlayarak bir kez daha iyilik hareketinin bir parçası oldu.

Hatay İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli personel Türk Kızılayı Hatay Şubesi’nce düzenlenen ‘Kan dostum’ kampanyasına kan bağışlayarak ihtiyaç sahibi hastalara can olurken, her zaman ve her koşulda vatandaşın yanında yeralan Mehmetçiğe Hatay İl Jandarma Komutanı Emrullah Büyük ve İl Jandarma Komutan Yardımcısı Recep Cansu da eşlik etti.

Hatay İl Jandarma Komutanlığı’nın kan bağışına verdiği desteğe teşekkür eden Türk Kızılayı Hatay Şube yetkilileri, “Kan bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere iyilik noktalarımız hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Kan bağışı ile hiç tanımadığınız 3 ihtiyaç sahibine umut olabilirsiniz. Bugün büyük bir hassasiyetle kampanyamıza destek olan, vatan için canını, millet için kanını ortaya koyan Mehmetçiğimize çok teşekkür ediyor, herkesi kan bağında bulunmaya davet ediyoruz” dedi.

Bir cevap yazın