Kaymakam Yönden, sorunları dinledi

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Muhtarlarla Buluşma Toplantısı’nın ardından, Halkla Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı’na başkanlık etti.

Koronavirüs salgınına karşı mücadeleye ilişkin alınan tedbir ve kararların  uygulanması süreci ile aşılamaya  dair  yürütülen  çalışmalar başta olmak  üzere,  mahallelerin genel  durumu, ihtiyaç  ve  sorunlarını ele alan kaymakam Yönden, muhtarların görüş ve önerileri  de alarak, çözüm odaklı istişarede bulundu.

İskenderun Sahil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ev sahipliğinde, okulların genel durumu ve eğitim hizmetlerinin işleyişi hakkında çözüm odaklı istişare yapan Kaymakam Yönden, Lise Müdiresi Naciye Güneş tarafından okulun genel durumu ve eğitim hizmetlerinin işleyişi hakkında bilgi aldıktan sonra, civarda bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki devlet okullarının idarecileri ile eğitim üzerine çok yönlü bir değerlendirme yaptı.

Söz  konusu toplantılara Kaymakam  Yönden’in yanı sıra  İlçe  Emniyet  Müdürü  Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Ocakoğlu, kurum müdürleri,  ilgili teknik  ve  idari kurum ve kuruluşların amirleri/temsilcileri ile mahalle muhtarları ve eğitimciler katıldı.

Bir cevap yazın