Her yerde, her skorda seninleyiz İskenderunspor!

Ligin 25. haftasında İskenderunspor, maç öncesi Iğdırspor’un taraftarlarının adeta futbol terörüne maruz kaldığı maçtan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı. Müsabaka öncesi ve sonrası turuncu – mavili takıma yapılan tehdit, küfür ve hakaretlerin futbola gölge düşürdüğü karşılaşmada Iğdırspor, 19. dakikada Okan Baydemir’in attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmazken, İskenderunspor devre arasına bu skorla girdi.

İkinci yarıya her iki takım da kontrollü başladı. Gelişen İskenderun atağında defansın arasına atılan topta Abdurrahman Kuyucu kaleciyi de geçerek skora dengeyi getirdi. 1-1
Iğdırspor’da 84. dakikada kazandığı penaltı için topun başına geçen kaptan Muhammet Reis, takımı 2-1 öne geçiren golü kaydetti. 

Maçın son dakikalarında her iki takım futbolcuları arasında gergin dakikalar yaşandı.
Oldukça gergin atmosferde oynanan maçta hakem Barkın Kara, iki takımdan toplam altı futbolcuya sarı kart gösterdi.  Zorlu 90 dakika İskenderunspor’un 2-1 mağlubiyetiyle tamamlandı.

İskenderunspor, 47 puanda kalırken, puan tablosunda ikinci sırada yer aldı.

İskendeurnsporlu taraftarlar maç sonrası, “Her yerde her skorda Seninleyiz … Yolumuzun Sonu Şampiyonluk” diyerek, takıma moral verdi.

Bir cevap yazın