Hakan Bolat, sporda şiddeti seçenleri utandırdı!

3. Lig 2. Grup lideri İskenderunspor’un Iğdırspor ile karşılaşacağı maç için gittiği Iğdır’da ev sahibi takımın taraftarlarının çirkin saldırıları devam ederken, İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat’ın futbolu futbol yapan en büyük değerin dostluk ve fair-play olduğu vurgusuyla yaptığı açıklama spor kamuoyundan büyük takdir topladı.

Turuncu-mavili takımı havaalanında başlayıp, kaldığı otelde de abluka altına alan bir grup Iğdır taraftarlarının spor ahlakından uzak davranışları sporun kardeşliğine gölge düşürürken, İskenderunspor’un ve kulüp yönetiminin sağduyusu ve açıklamaları, medeniyet şehri İskenderun’un hoşgörüsünü spora taşıdı.

İskenderunsporlu futbolcular, Iğdır’da kaldıkları otelden paylaştıkları fotoğrafla taraftarların yaptığı çirkinliklere rağmen morallerinin yerinde olduğu mesajı verdi.

Takıma yapılan tüm çirkin tezahüratlar ve saldırılara rağmen, İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat iki takımın da sporcularının centilmence mücadele edeceğine olan inancıyla şu açıklamayı yaptı: “Ligin 25. Haftasında Alagöz Holding Iğdırspor ile yarın önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu karşılaşma her iki camia açısından da büyük önem taşımaktadır. Futbolu futbol yapan en önemli değerlerimizin dostluk ve fair-play duygusu olduğunun bilinciyle bu karşılaşmayı oynayacağız.

Her iki takım futbolcularının da bu duygu çerçevesinde mücadele edeceklerine gönülden inanıyorum. Büyük emekler harcadığımız bu yolda futbolcularımıza olan güvenimizi bir kez daha yineliyor ve can-ı gönülden başarılar diliyorum. Saygılarımla…”

Bir cevap yazın